Events

Bij Alingua doen we méér dan taalcursussen alleen. Een uniek aspect van ons werk is het organiseren van leuke, interessante evenementen. Spelenderwijs, en in een ontspannen omgeving, leren onze cursisten de vreemde taal daardoor nog veel sneller.

Euromarkt 2019

Euromarkt 2018

Alingua is aanwezig op de EUROMARKT 2019 op 5 mei 2019, van 11.00 tot 16.00 uur op de Europese School.

Engelse Zomerclub 2019

Leer Engels met Juf van Kiel in onze populaire Zomerclub.

Schrijf je snel in. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Engelse Bordspelclub

Leer spelenderwijs Engels in onze Engelse Bordspelclub. Goed voor je hersens, goed voor je Engels!

Door middel van leuke en unieke bordspellen leer je op een plezierige manier Engels in een gezellige groep. Maandag 16:30 – 17.15

Musical Repelsteeltje

Repelsteeltje

Musicaluitvoering op vrijdag 15 juni 2018 om 13.45 uur door kinderen voor Nederlands bij Alingua.

De Engelse Kookclub voor Kinderen

Bent u in deze koude wintermaanden op zoek naar een leuke en gezellige club voor kinderen tussen de 4 en 7 jaar oud? Dan is de Engelse Kookclub voor Kinderen echt iets voor u! Gedurende vier zaterdagochtenden ervaren kinderen het plezier van het zelf gerechten klaarmaken. En dat alles in het Engels!

Lees verder >

Mind your language

Deze workshop gaat over het omgaan met kinderen die met verschillende talen opgroeien. Omdat meer en meer gezinnen wereldburgers worden, groeit het aantal talen waaraan de kinderen blootgesteld worden. Kinderen van deze gezinnen moeten vaak twee of meer talen leren spreken.

Lees verder >

Pluktuin Bakkum

Pluktuin Bakkum

Een typisch Nederlands uitje, ieder jaar in april. We beginnen met koffie bij Karin (onze docente voor Nederlands) waarna we naar Pluktuin Bakkum gaan, waar je je eigen bos bloemen kunt plukken.